Călătorie cu o liniște sufletească

Călătorie cu o liniște sufletească

„Când trebuie să alegem o asigurare de călătorie, în zilele noastre pe piața asigurărilor există multe tipuri și variante de oferte. De aceea este important să alegem o asigurare potrivită, care să acopere mai multe servicii și sume asigurate avantajoase.Pentru toată lumea este recomandat o asigurare de călătorie care să cuprindă servicii de asistentă medicală, tratamente medicale, intervenții de urgență, spitalizare, acoperire accidente, acoperiri cheltuieli în cazul anulării călătoriei. Luând în considerare aceste sfaturi prin Grupul AXA puteți să cumpărați o asigurare de călătorie.

Cu pachetul Protector, Înțelept sau Prudent aveți asigurare medicală, care include și transportul medical, asigurare pentru vătămare corporală, tratamente stomatologice, asigurare pentru bagaj, asigurare pentru întârzierea sau anularea zborului, și tot odată aveți asistență rutieră. Cu una dintre aceste pachete în cazul unui eveniment neprevăzut nu veți avea cheltuieli în plus, acoperirile sunt structurate în funcție scopul și durata călătoriei.
Oriunde vă duce aventura dumneavoastră, asigurarea de călătorie internațională vă poate ajuta să călătoriți cu o liniște sufletească. Este ușor să ne contactați și să obțineți asistență în cazul unui incident sau chiar în cazul unui accident, alegând cea mai rapidă si simplă metoda de contact care este cea mai convenabilă pentru dumneavoastră și veți primii o asistență excelentă și rapidă în întreaga lume 24/7. Prețurile sunt tot avantajoase, prețurile calculându-se în funcție de diferite componente ale asigurării, cum ar fii destinația, suma asigurată, vârstă, perioada asigurării și al călătoriei, servicii incluse, valoarea și mărirea bagajelor, tipul călătoriei, și numărul al persoanelor care participă în călătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *