Alege din cadouri de crăciun copii de la Tricoul Ideal!

Alege din cadouri de crăciun copii de la Tricoul Ideal!

Nu ai nici o ideie, ce cadou ai putea lua de crăciun pentru copilul tău? Anul acesta alege să dăruiești cadouri de crăciun copii, personalizate. Daca vrei să transmiți copilului tău un mesaj frumos de Crăciun, fă-o prin intermediul unui text sau imagine aplicat pe un tricou sau body personalizat. Nu uita, cadourile personalizate de Crăciun sunt mai mult decât simple cadouri, sunt dovada vie a legăturii dintre tine si copilul tău!
La Tricoul Ideal poți alege un tricou sau body alb sau monocolor și poți personaliza cu propriul tău design. În categoria “Kids zone” vei găsi tricouri și body-uri pentru bebeluși, pentru copii mici și mari, și design-uri de Crăciuni. Tot în categoria “Kids zone” vei găsi produse suplimentare a seturilor din categoria “Familie”. Tricoul Ideal pune accent pe design-urile unice. Toate compozițiile pe care le găsești sub categoria “Kids zone”, printate pe tricouri sunt create de designerii noștrii.

Tricoul Ideal folosește doar tricouri si body-uri de calitate superioară, de marcă SOL’S, confecționate din bumbac 100%. Datorită calitatea materialelor folosite la tricouri personalizate, aceste produse se pot spala la 40°C și dă o senzație plăcută la contactul cu pielea, ceea ce este foarte important când alegem îmbrăcăminte pentru noi născuți sau copii, dar și la adulți. Materialul, cusăturile și printul sunt rezistente în timp. Prin tehnologia inovătoare, și anume printul direct pe materiale textile (DTG) s-a dovedit adecvat în calitate, durabilitate și finețe.
Alege și tu din cadouri de crăciun copii de la Tricoul Ideal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *