Vânzarea tocăturii de lemn, un profil secundar la societății Rapidforest pentru valorificarea deșeurilor lemnoase

Vânzarea tocăturii de lemn, un profil secundar la societății Rapidforest pentru valorificarea deșeurilor lemnoase

Rapidforest are ca principal profil vânzarea de bușteni de calitate primară, dar pentru a valorifica fiecare buștean extras din pădure, ne-am axat și pe alte profile secundare în urma prelucrarii lemnului, cum ar fi: vânzarea de cherestele, vânzarea tocăturii de lemn, vânzarea rumegușului.
Pe tot parcursul prelucrării se acumulează în mod constant tocătura de lemn. Acest material lemnos, care este considerat un produs secundar sau chiar deșeu de lemn, este un material cu un potențial extrem de bun. Este potrivit pentru încălzire în gospodării și industrie, ca mulci în horticultură, dar și pentru producția de uși și ferestre, mobilier sau plăci OSB, în principal realizate prin tehnologii de presare. De obicei tocătura de lemn este compusă din așchii mai mari decât rumegușul.

Vânzarea tocăturii de lemn în ultimii ani a devenit din ce în ce mai importantă în mulcirea solului. Așchiile de lemn împiedică dezvoltarea buruienilor, atenuează evaporarea solului, fără a împiedica intrarea apei în sol. Acest material natural se descompune în sol în mod constant, în timp ce hrănește și afână structura solului. Din ce în ce mai des întâlnim cu vânzarea tocăturii de lemn în cantități mari către primării pentru a satisface aceste scopuri de mulcire sau de încălzire.
În depozitul nostru mereu este disponibilă o cantitate semnificativă de tocătură de lemn, astfel încât să putem satisface cu ușurință nevoile clienților. Contactați-ne cu încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *