Calorifer electric ADAX VP 1208 KET

Calorifer electric ADAX VP 1208 KET

O pensiune se poate dovedi o investiție extrem de benefică. Dar, oricât de bună s-ar dovedi investiția, cu siguranță vă doriți să reduceți cheltuielile, acolo unde este posbil La urma urmei, cu cât sunt cheltuielile mai reduse, cu atât crește profitul. Dar, cum putem să reducem cheltuielile de întreținere fără a afecta calitatea seviciilor furnizate? În acest articol vom descoperi cum și de ce un calorifer electric ADAX VP 1208 KET vă poate reduce cheltuielile de încălzire.

Pentru început trebuie să ne punem în clar cu un scenariu extrem de probabil. Oricât de bine ar merge afacerea, este foarte probabil ca, gradul de ocupare al pensiunii să nu fie permanent 100%. Făcând un calcul simplu, utilizând datele pe care le aveți la dispoziție puteți să descoperiți foarte ușor gradul de ocupare al unității de cazare. Tot din datele pe care le aveți la dispoziție puteți să țineți evidența camerelor ocupate și, de ce nu, să anticipați, pe baza rezervărilor, care încăperi urmează să fie ocupate și care nu. Luând acești factori în considerare veți avea posibilitatea de a face economii, prin reducerea temperaturii din cameră. Dar, mai exact, cum trebuie procedat în acest sens? Dacă ajustați temperatura de la un sistem central de încălzire, temperatura se va reduce uniform în toate încăperile, afectându-i pe oaspeții dumneavoastră. Modelul de calorifer electric ADAX VP 1208 KET a fost conceput special pentru a soluționa astfel de situații de încălzire ce pot părea complexe. Ce este de făcut dacă dorim să facem economii prin reducerea sau oprirea încălzirii într-o cameră anume? Un sistem central de încălzire nu permite asemenea ajustări specifice camerelor. Dar, un calorifer electric ADAX VP 1208 KET este gândit implicit pentru asemenea situații. Aceasta pentru că dispune de un termostat reglabil prin buton și de o gamă aferentă de temperaturi, de la 5°C la 35°C.

Așadar, dacă pensiunea dumneavoastră are camere neocupate, nu trebuie să vă faceți griji în privința facturilor la energie. Un calorifer electric ADAX VP 1208 KET reprezintă o soluție simplă și elegantă pentru asemenea probleme!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *