Pericolele care apar când vorbim despre trafic de persoane

Pericolele care apar când vorbim despre trafic de persoane

De îndată ce apare această temă de trafic de persoane într-o convorbire, aceasta atrage numeroase pericole. Niciodată nu este ușor să vorbim despre acest fenomen, fiindcă poate avea foarte multe victime, atât persoana implicată, despre care se crede că a fost supusă traficului de persoane, cât aparținătorii acesteia, dar nu în ultimul rând și persoanele care sunt acuzate pe nedrept că au emis infracțiunea de trafic de persoane. Următorul articol s-a născut din acestă nevoie, oferind o mână de ajutor și informații necesare pentru persoanele nevinovate care sunt acuzate pe nedrept. Așadar, în cazul în care dumneavoastră sau vreo cunoștință îndrăgită de-a dumneavoastră este acuzată de trafic de persoane de către autoritățile maghiare, trebuie doar să citiți aceste rânduri informative și să mă contactați în grabă. Multe persoane care sunt urmărite, acuzate sau chemate la audiență în fața autorităților pe nedrept, în ceea ce privește comiterea unei infracțiuni care include traficul de persoane, mă contactează pentru a le putea oferi o mână de ajutor. În aceste cazuri primul pas pe care îl fac este că le organizez o consultație cu un avocat specializat pe acest fenomen foarte frecvent.


O consultație se bazează pe informarea dumneavoastră de către avocatul specializat, cu privire drepturile și obligațiile persoanei acuzate. Avocatul vă va prezenta și parcursul procedurii penale care vă așteaptă, posibilele pedepse pe care le puteți primi și următorii pași legali pe care îi aveți de făcut. După această întâlnire, dumneavoastră veți decide dacă doriți să vă adresați în continuare la avocatul de specializare și dacă aveți nevoie de prezența unui traducător.
Trebuie lămurit deja de la început faptul că persoanele care sunt acuzate de trafic de persoane vor primi pedepse cu executare foarte grave. Dacă nu înțelegeți limba vorbită de autorități vă este și mai greu. Conform politicii existente, oamenii legii trebuie să vă pună la dispoziție un interpret, însă acesta nu întotdeauna are calificare juridică și există șanse să nu vă traducă fiecare termen în mod corect și să nu fie important pentru el interesul dumneavoastră. În orice conflict, cheia este comunicare clară. În aceste cazuri eu vă pot fi de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *