În acest articol vă vom prezenta pistoale airsoft

În acest articol vă vom prezenta pistoale airsoft

Care sunt caracteristicile acestor pistoale airsoft? Fiecare întrebare care ar putea să apară va căpăta un răspuns bine formulat în acest articol. Dorința noastră este să vă informăm despre aceste pistoale airsoft prin intermediul unui articol pe care îl puteți consulta și în urma căruia puteți lua decizii cât mai raționale.

Armele Desert Eagle fac parte din categoria celor mai cunoscute și căutate arme din întreaga lume de o generație întreagă. Aceste pistoale airsoft s-au răspândit în toată lumea mulțumită puterii uriașe de foc a diverselor sale calibre, începând de la .357 Magnum la .50AE și .44 Magnum. Ca urmare a acestei caracteristici a căpătat numele de „pistolul greu” de la popor. Astfel se încadrează și în categoria celor mai renumite și răspândite pistoale airsoft.

Cine este inventatorul acestei arme? Numele de Magnum Research Inc. și Riga Arms Institute se leagă de pistoalele airsoft gândite și fabricate începând cu anul 1979, până în anul 1982. Aceste pistoale airsoft au fost brevetate în Statele Unite ale Americii în prima lună a anului 1983. A doua brevetare a avut loc după modernizarea pistoalelor airsoft de către Military Industries, cunoscut și cu prescurtarea de IMI. Această variantă a fost lansată pe piață.

Aceste pistoale airsoft au devenit cunoscute în mod radical după lansarea pe piață, în mod special după ce au apărut în numeroase filme de acțiune, printre care „Commando” de Mark L. Leste. Începând cu anii 1990 această armă a fost integrată inclusiv în jocuri video și seriale, precum Tomb Raider, GTA, Far Cry și Counter Strike.
Așadar, armele Desert Eagle au căpătat un statut iconic și au devenit unul dintre cele mai cunoscute simboluri al puterii de foc superior într-un interval foarte scurt de timp. Astfel, a ajuns să fie unul dintre cele mai răspândite și căutate modele de pistoale airsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *